» kto widzi mopje pliki |
![]() ![]() |
» kto widzi mopje pliki |
pon, 09 sty 2006 - 21:22
|
|
|
Zaspany Postów: 24 Podziękowań: 0 * Dołączył: pon, 09 sty 06 Użytkownik nr: 23,144 |
dopiewro co zaczynam korzystac z eMule i ustawilem go sobie tak jak wyczytalem w samouczkach ale nie znalazlem nic o tym, za co odpowiada ustawienie w Pliki>Widza moje pliki> Wszyscy, Tylko znajomi, Nikt. Podczas ustawiania parametrow zmienialem tylko te o ktorych pisano ze trzeba zmienic. Tego nie ruszalem.; I zdaje mi sie, ze dlatego zaden z moich plikow nie byl dostepny dla nikogo. Czy mam racje? Czy za to odpowiada to ustawienie? Czy nalezy wlaczyc Wszyscy? Nie wiem co z tym zrobic, zwlaszcza, ze po tym co przeczytalem, to po ustawieniu kilku WAZNYCH rzeczy, inne moga zostac standardowe. No i to ustawienie bylo standardowo na NIKT! Za co odpowiada to ustawienie?
-------------------- Ja tez mam ladna sygnaturke!
|
|
|
|
pon, 09 sty 2006 - 21:29
|
|
|
Grupa: Stały bywalec Postów: 124 Podziękowań: 0 * Dołączył: wto, 12 lip 05 Skąd: warszawa Użytkownik nr: 9,330 |
jak klikniesz prawym klawiszem na użytkowniku to możesz wybrać "obejrzyj pliki"
i jeśli masz ustawione wszyscy to każdemu wyświetli się lista twoich udostępnianych plików i tak tylko znajomi - to tylko znajomi mogą zobaczyć liste nikt - nikt lista plików pojawia się w ten sposób w zakładce szukaj twoje pliki są udostępianie w normalny sposób niezależnie czy masz ustawione nikt , wszyscy , tylko znajomi -------------------- Ja tez mam ladna sygnaturke!
|
|
|
|
wto, 10 sty 2006 - 08:44
|
|
|
Grupa: Super Moderator Postów: 7,926 Podziękowań: 8 * Dołączył: czw, 15 sty 04 Skąd: xxx.xxx.xxx.xxx.xxx Użytkownik nr: 24 |
jezeli ta option udostepni beda Users
mieli dostep do calej partition jak nie PC proponuje tego nieuzywac ! -------------------- |
|
|
|
wto, 10 sty 2006 - 18:45
|
|
|
Zaspany Postów: 24 Podziękowań: 0 * Dołączył: pon, 09 sty 06 Użytkownik nr: 23,144 |
dziekuje za podpowiedzi.
A swoja droga co daje w emule mozliwosc podejrzenia cudzych plikow? Kiedys uzywalem napstera i to bylo bombowe bo kiedy szukalem jakiegos kawalka muzycznego to ludzie udostepniajacy swoje pliki dawali mozliwosc poszerzenia swoich horyzontow muzycznych dzieki zgromadzonym u nich zbiorom z danego obszaru muzycznego. Bardzo dobry to byl okres. Duzo ciekawej muzyki poznalem. Ale w emule chyba to tak nie dziala? -------------------- Ja tez mam ladna sygnaturke!
|
|
|
|
| Guest_Zabójca Trolli_* |
nie, 15 sty 2006 - 10:32
|
|
Podziękowań: * |
W emule ta funkcja działa na podobnych zasadach - umozliwiasz innym wybór pliku jaki sam posiadasz, dodatkowo jeśli jesteś jednym z niewielu udostepniających mozeswz zostać poproszony o przydzielenie slota.
|
|
|
|
nie, 15 sty 2006 - 23:43
|
|
|
QUOTE(Zabójca Trolli @ Jan 15 2006, 07:32 AM) W emule ta funkcja działa na podobnych zasadach - umozliwiasz innym wybór pliku jaki sam posiadasz, dodatkowo jeśli jesteś jednym z niewielu udostepniających mozeswz zostać poproszony o przydzielenie slota. [right][snapback]53389[/snapback][/right] I wszystko jasne. Rozumiem, ze musze sobie jeszcze troche poszukac. Np. co to znaczy slot, przydzielic slota itp. -------------------- Ja tez mam ladna sygnaturke!
|
|
|
|
![]() ![]() |
» Podobne tematy
| Tytuł tematu | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatnia akcja | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
POSZUKIWANE PLIKI SPORTOWE kto pyta nie błądzi :) |
5 | grzeniu | 251 | sobota, 07 sierpień 2010 - 21:19 Ostatni post przez: Birdy77 |
![]() |
VA - Muzyka Pliki wideo z pierwszego zbioru (2010) Teledyski/Koncerty |
0 | con-desiros | 31 | niedziela, 18 lipiec 2010 - 21:20 Ostatni post przez: con-desiros |
![]() |
Doctor Who / Doktor Kto (2005) | 22 | Mymlok | 1,120 | niedziela, 27 czerwiec 2010 - 16:44 Ostatni post przez: ramboo23 |
![]() |
Zagadki tamtych lat: Kto zjadł mięso? (2008) Dokumentalny |
0 | Rixm | 34 | środa, 16 czerwiec 2010 - 21:42 Ostatni post przez: Rixm |
![]() |
Human ape - Kto lepszy: małpy czy ludzie? (2007) Dokument |
0 | Rixm | 36 | piątek, 04 czerwiec 2010 - 20:14 Ostatni post przez: Rixm |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 10 wrzesień 2010 - 08:22 |
|
||