eMule Polska: Jaki klient? - eMule Polska

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jaki klient?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   siekier 

• Śpiący
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 2

Napisano 11 sierpień 2005 - 13:21

Jaki klient jest najlepszy do emula? ja mam emula plus ale dostalem informacje ze moj klient jest zly i kasuja mi kredyty. Czy sa sa jakies dodatki do emula ciekawe. Jaki polecacie serwer bo ja sciagam z Razorback 2?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Arhenius 

• Super Gaduła
  • Grupa: Stały bywalec
  • Postów 1091

Napisano 11 sierpień 2005 - 13:50

Ile razy trzeba będzie pisać, że serwer nie ma wpływu na prędkość. A klient to dobry jest eMule. Ja takiego używam i nie narzekam.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   siekier 

• Śpiący
  • Postów 2

Napisano 11 sierpień 2005 - 14:58

tak mi wypisuje w wiadomosciach: "PROemule[[PL]] (2005-08-11 15:41:20): AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits"

Cytat

Ile razy trzeba będzie pisać, że serwer nie ma wpływu na prędkość.

nie chodzilo mi o szybkosc a o zasoby serwera.

doszedl mi drugi problem probowalem zmienic klienta na edonkey2000 sciagal mi te pliki co w emulu, ale potem jak wlaczylem emule to pliki byly juz zepsute. czy to normalne ze ed2k psuje pliki z emula?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   dawte 

• Rozgadany
  • Postów 278

Napisano 11 sierpień 2005 - 15:22

siekier - wybor serwera nie ma wplywu na predkosc ani ilosc plikow bo sciagasz od userow a nie z serwera. Na tym serwerze nic nie ma. To jest tylko "informacyjny" serwer. Fakt - na razorbacku jest najwiecej userow, ale to jest malo wazne - i tak kazdy serwer wymienia sie zrodlami z pozostalymi.
Co do zepsutych plikow - jest taki program donkeydoctor - widzialem gdzies na forum opis - poszukaj.
A co do wyboru klienta - www.emule-mods.de - sciagnij kilka najpopularniejszych i kazdy testuj pokolei przez min 48h - potem powiesz ktory jest najlepszy. Nie ma uniwersalnego i najlepszego moda dla wszystkich. Jednemu lepiej dziala ten, a drugiemu inny.
Ja tez mam ladna sygnaturke!
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1