mam problem- otóż jak kasowac historie w eMule? - pliki sciagniete zaznaczone sa na zielono gdy wyszukamy ten plik ponownie- jak zrobic zeby nie bylo tego oznaczenia?
przepraszam jezeli temat sie powtarza ale tyle tego tutaj jest ze szukac nie idzie :wink:
Prosze o odpowiedz
Z gory dziekuje
Strona 1 z 1
Historia w eMule
Napisano 05 sierpień 2005 - 12:13
Nie wiem gdzie jest w eMule historia.... Jedyne w zakładce transfer masz zielony pasek to jest on skończony klikasz PM i wybierasz wyczyść skończone, jeżeli chcesz wywalić to wchodzisz w incoming wywalasz, a i jeszcze wchodzisz w zakładkę "pliki" w emule (z tamtąd od ciebie sciągają) klikasz PM na ten plik którego nie chcesz i usuń z dysku, albo jak chcesz go mieć ale żeby nikt nie widział to przenosisz go z incooming do innego nieudostępnianego folderu a w plikach też robisz usuń z dysku ale bedziesz go miał w tym innym folderze... nie wim może o to chodziło... :twisted:
..........
Napisano 05 sierpień 2005 - 14:03
Ech... nie o to chodzilo.
Chodzi mi o to ze wyszukuje jakiegos pliku- np. Maluch Racer- i go pobieram. Pozniej gdy znow bede chcial wyszukac Malucha Racera to wyskoczy mi cala lista, a te pliki ktore juz pobieralem beda zaznaczone na zielono.
Co zrobic zeby nie byly zaznaczone- bo pobieralem rozne rzeczy i nie chce zeby niektore osoby widzialy co to ja sciagalem :oops:
Chodzi mi o to ze wyszukuje jakiegos pliku- np. Maluch Racer- i go pobieram. Pozniej gdy znow bede chcial wyszukac Malucha Racera to wyskoczy mi cala lista, a te pliki ktore juz pobieralem beda zaznaczone na zielono.
Co zrobic zeby nie byly zaznaczone- bo pobieralem rozne rzeczy i nie chce zeby niektore osoby widzialy co to ja sciagalem :oops:
Napisano 05 sierpień 2005 - 14:09
Aaa już wiem o co chodzi najprostszy sposób to nieudostępniaj kompa.... :twisted: A tak na serio to niemam pojęcia jak temu zaradzić, nigdy nie miałem z tym problemu a ściągam różne rzeczy.... :shock:
NARKA :twisted:
..........
Napisano 05 sierpień 2005 - 15:27
No tak teraz już wszystko jasne, no to teraz nikt nie bedzie wiedział co zasysasz :twisted: (pewnie filmy.... :shock:
) Pozdro :twisted:
..........
Napisano 05 sierpień 2005 - 20:00
ooo- to tez
Ale nie o to do konca mi chodzilo :roll:
ale ok- tego to nikt u mnnie nie bedzei kontrolowal
Dzieki
Ale nie o to do konca mi chodzilo :roll:
ale ok- tego to nikt u mnnie nie bedzei kontrolowal
Dzieki
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1