jak w emacie wie ktoś z kąd moge ściągnąć spolszczenie??
Strona 1 z 1
spolszczenie do eMula z kąd moge ściągnąć spolszczenie
Napisano 10 maj 2006 - 09:43
QUOTE(wojtas1991 @ May 10 2006, 09:31 AM)
Spolszczenia się nie ściąga tylko ustawia w zakładce Ustawienia>>>Ogólne>>>Język (Options>>>General>>>Language)
Ja tez mam ladna sygnaturke!
Napisano 10 maj 2006 - 09:47
dzięki wielkie nie mogłem ustawić Polskiego przy instalacji to myślałem że spolszczenie trzeba ściągnąć. Wielkie dzięki
Napisano 10 maj 2006 - 16:11
QUOTE(wojtas1991 @ May 10 2006, 05:47 AM)
dzięki wielkie nie mogłem ustawić Polskiego przy instalacji to myślałem że spolszczenie trzeba ściągnąć. Wielkie dzięki

HEH, co za koleś....

*Konfiguracja.eMule.Dla.Wielu.Łącz*Regulamin*GOTOWIEC!!*
EDIT:"KONFIGURACJI.NIE.MA.BO.FOTOSIK.DAŁ.DUPY.I.OGROM.MOJEJ.PRACY.TEŻ.POSZEDŁ.PSU
.W.DUPE"
Napisano 28 listopad 2006 - 22:54
HEH, co za koleś....
Takis cwany ze sie nabijasz z kolegi ktory pyta o spolszczenie?A moze on pytal o spolszczenie do jakiegos moda ?Podstawowe funkcje te co sa w oficjalnej wersji owszem sa spolszczone ale dodatkowe funkcje np. w 0.47c Stenoco sa po francusku....I co cwaniaczku moze mi podpowiesz SKAD do tych dodatkowych funkcji sciagnac spolszczenie?
Użytkownik Haczyk edytował ten post 28 listopad 2006 - 22:57
Napisano 28 listopad 2006 - 23:37
Takis cwany ze sie nabijasz z kolegi ktory pyta o spolszczenie?A moze on pytal o spolszczenie do jakiegos moda ?Podstawowe funkcje te co sa w oficjalnej wersji owszem sa spolszczone ale dodatkowe funkcje np. w 0.47c Stenoco sa po francusku....I co cwaniaczku moze mi podpowiesz SKAD do tych dodatkowych funkcji sciagnac spolszczenie?
Kolego nie wiem czy zauważyłeś ale temat jest z maja,czyli ma z pół roku po co go wogóle odgrzebujesz?
Proszę moderatora działu o jego zamknięcie.

Doceń nasz poświęcony czas,kliknij DZIĘKI
Napisano 29 listopad 2006 - 00:21
Kolego nie wiem czy zauważyłeś ale temat jest z maja,czyli ma z pół roku po co go wogóle odgrzebujesz?
Proszę moderatora działu o jego zamknięcie.
A Ty kolego lubisz jak ktos sie z ciebie nabija jak potrzebujesz jakies informacji albo pomocy?Pozatym szcesliwi czasu nie licza...
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc