Zniknely mi serewry!! Zniknely mi serewry!!
Napisano 26 luty 2006 - 22:03
Moze jakos jest jakis link co sie klika i jakis serwer wpada do emule jak jest wlaczony ale nie podłączony ?
prosze o pomoc bo moze kiepsko szukam na kacu i nie widze tu na formu jakiejs pomocy w tym.
Napisano 26 luty 2006 - 23:47
moze nie tak cos robie ale watpie
Napisano 05 marzec 2006 - 09:33
Napisano 05 marzec 2006 - 10:12
Napisano 05 marzec 2006 - 10:41

Ikonka mułka w trayu ma opaskę na oczach, czy nie, bo jak nie, to nie przejmuj się firewallem, a jak tak, to rzeczywiście jest coś, co blokuje porty i przez to np. może być problem z listą serwerów. Jeśli nie, to może pomóc zmiana moda. jakiej wersji używasz?
Moze jakos jest jakis link co sie klika i jakis serwer wpada do emule jak jest wlaczony ale nie podłączony ?
prosze o pomoc bo moze kiepsko szukam na kacu i nie widze tu na formu jakiejs pomocy w tym.

No to jak - dałeś radę zaktualizować listę tych serwerów? Jak jest u Ciebie z ID?
Napisano 05 marzec 2006 - 15:20
Restartuje mi sie komp jak mam wlaczonego emule czy to mozliwe ze przez emule to sie tak robi ?
Bo niewiem co robic skanowalem mks, panda, nortonem, spy-bot, ad-aware itd.
I tylko jakies male smieci znalezli. Komp sie nie grzeje konfiguracja bardzo dobra.
Po prostu niewiem jak to jest bo jak nic nie sciagam niemam wlaczonego emula to sie nie restartuje.Przynajmniej tak zauwazylem nie wiem co robic od kiedy sformatowalem kompa (miech temu) to teraz cos sie wali.
Napisano 05 marzec 2006 - 17:23
Napisano 05 marzec 2006 - 19:39
Ale tak jak napisales illosc sciaganych na raz rzeczy to mozliwe gdyz dziewczyna moja troche ich ostatnio ustawila i jest ze 26 w tym 20 filmow conajmniej (tak jakos przegapilem) wiec wlaznie zatrzymalem ze 20 i zobacze mam nadzieje ze to to, jak sadzisz?
Napisano 05 marzec 2006 - 20:00
Ikonka opaski nie ma, ale moze to wina routera... Skonfigurowlaem go zgodnie z instrukcjami, które znalazłem na tym forum i w info widnieje piękne "high ID". Ale zanikające serwery, to nie wszystko... Po jakims dniu "sforwardowanyc" portów w routerze, net zaczyna mi siadać... Nie mogę się nawet z google czsem połączyć... Może to tpsa mi jakieś kawały robi...
Aaaa... Używam emule0.47a-Xtreme5.0, bo w akcie desperacji zciągnąłem go kilka dni temu. I przez chwilę rzeczywiście eszystko hulało, aż miło... A teraz znowu dno...
Napisano 06 marzec 2006 - 23:32
DID napisał:
"kliknij na link i ściągnij:
http://ed2k.2x4u.de/index.html"-co i jak mam ściągnąć z tego linku?Gdzie skopiować do" muła"?
Napisano 07 marzec 2006 - 18:24
Wejdź w emule>>serwery
wklej adres w pole aktualizuj plik server.met z URL
klik AKTUALIZUJ.
EDIT:
Możesz też sciągnąć plik server.met
i podmienić w config
POZDR.
Napisano 12 marzec 2006 - 09:57
Aaaa... Używam emule0.47a-Xtreme5.0, bo w akcie desperacji zciągnąłem go kilka dni temu. I przez chwilę rzeczywiście eszystko hulało, aż miło... A teraz znowu dno...

Nie sądzę. Problem zapewne w ustawieniach, tzn. rozchulanemu mułkowi dałeś zbyt duże pole do popisu, co sprawia że kuleje ci przeglądanie WWW. Zmniejsz trochę DL.
Napisano 06 sierpień 2008 - 19:07
Miałem podobny problem ...
Sciągnołem se wszystkie serwy jakie znalazłem a i tak nie sciąngajom mi sie pliki
Jesli wiecie co sie dzieje dajcie mi znac
Pozdro ...
Napisano 07 sierpień 2008 - 08:23
Miałem podobny problem ...
Sciągnołem se wszystkie serwy jakie znalazłem a i tak nie sciąngajom mi sie pliki
Jesli wiecie co sie dzieje dajcie mi znac
Pozdro ...
...musisz sobie teraz poprawnie skonfigurować emula, ważne czy masz high ID, czy dużo plikó ściągasz i oczywiście ustawienia po które odsyłam cię do mojej sygnaturki

*Konfiguracja.eMule.Dla.Wielu.Łącz*Regulamin*GOTOWIEC!!*
EDIT:"KONFIGURACJI.NIE.MA.BO.FOTOSIK.DAŁ.DUPY.I.OGROM.MOJEJ.PRACY.TEŻ.POSZEDŁ.PSU
.W.DUPE"

Pomoc